Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Vetró László | 0 hozzászólás
Hogyan működik a Hummel Mikrorostos gél?Miért fontos az ép bélflóra és bélnyálkahártya?
Naponta kb. 4 kg nyálkát termelünk az emésztés alatt. Ez a nyálka védi és tisztítja belsőnket. Ebben a nyálkában több mint 6 milliárd szervezetbarát baktérium és élesztőgomba él, ezt nevezzük bélflórának. A bélflóra előemészti a táplálékainkat és megvéd a kórokozó baktériumok és élesztőgombák elszaporodásától a beleinkben.
Nem lehet azt tudni pontosan honnan, Európából, vagy Ázsiából ered-e a spárga. De e legrégibb kontinensen feltehetőleg már több ezer éve termelik, és hasznosítják ezt az igen fontos évelő növényt. Egyes nemzetek díszítésre használták, mások táplálkozásra. Ma már az egész földkerekségen termelik, de leginkább a földközi tenger vidékén. Mintegy nyolc-tíz fajtája ismeretes, amelyek nemesített változatai az elődöknek. A növény erős gyökérzete lassan fejlődik ki, de később nem igényel nagy gondozást.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu