Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Antal Zsoltné Magdi indította 15 éve
Az egészséges táplálkozás új tendenciája figyelembe veszi a hagyományos ízekhez való ragaszkodásunkat, csak éppen átcsoportosítva.
Ésszerű határt kell szabnunk annak, hogy meddig szabad fenntartanunk megszilárdult étkezési szokásainkat, és hogy milyen mértékben kell követnünk az új tendenciákat. Akár a magyar konyha, akár a környező népek közül az ismertebb, pl. az olasz konyha tradícionális szokásait vizsgáljuk, észre kell vennünk, hogy az egyszerű népi ételek, a szegények egytálételei mind 1-1, valószínűleg tapasztalati úton megszerzett táplálkozási bölcsességet tükröznek, az élelmiszerek minőségét és társítását vizsgálva egyaránt. A legmodernebb táplálkozási tudomány vizsgáján minden bizonnyal kitűnő osztályzatot szereznének, és be kell látnunk, hogy nagyon különböznek az elmúlt évtizedek táplálkozási divatjától. Nagyo nehéz megszabadulni mindennapos étkezési és életvezetési szokásainktól. Szinte lehetetlen elkerülni a hétköznapokon, az ebédidőben bekapott szendvicsek, gyorsételek mindennapos ismétlődését, az üzletekben, közértekben, amelyek egytől egyik finomított ételeket ajánlanak. És akkor még nem is beszéltünk a gyönyörű, új szakácskönyvekről, amelyek a legszokatlanabb és merészebb íztársításokat hirdetik, azonban nem vesznek tudomást a legalapvetőbb szabályról, a helyes ételtársításról. Akinek azonban mindezek ellenére sikerült elsajátítani az ételtársítás alapvető szabályai, rövid időn belül személyesen is tapasztalni fogja a szervezetében végbemenő pozitív változásokat.
Mi a véleményetek erről?
0% nagyon igaz
0% egyetértek
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás