Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészséges életmód közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészséges életmód vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Antal Zsoltné Magdi indította 14 éve
Ma az élelmiszeripart a kereslet, a piac határozza meg. Zöldségek, gyümölcsök teremnek ugyan, de többé-kevésbé még zölden szüretelik le.
Lefagyasztott állapotban jobban elviselik a hosszú szállításokat, majd a felolvasztás után, a kereslet meghatározását figyelembe véve gázzal érlelik meg őket,
és így jut el az asztalunkra. Ezek között számtalan a génkezelt termények száma, ami köztudomású, hogy nem jó a szervezetnek.
Itt meg sem említjük azt a viasz réteget, pl., ami oly csillogóvá és kívánatossá teszi őket a szupermarketekben.
Ezt a réteget el sem tudjuk távolítani hámozás nélkül.Megesszük, és mivel mesterséges anyag, így a szervezet által nem dolgozható fel, de ki sem ürül a szervezetből, hanem elraktározódik, mint méreganyag. A tartósítószerek, az ételszínezékek, édesítőszerek stb. is mind megtalálhatók a szervezetünkben.
Mivel méreg anyagként vannak jelen, ezért károsítják sejtjeink egészségét. Az orvosoktól tudjuk, hogy a komolyabb betegségek nagyon elszaporodtak manapság.
Ma vannak olyan betegségek, amelyeket 20 évvel ezelőtt még nem is ismertünk. Nem is beszélve azokról a mutáns vírusokról, amelyeknek még ellenszerük sincs.
A méreganyagok által legyengült immunrendszerű emberek ezeket a vírusokat sokkal könnyebben kapják el, és a betegség sokkal súlyosabb következményekkel is járhat. Ezért fontos, hogy szervezetünk védekező mechanizmusát, az immunrendszerét felkészítsük a támadásra. Sajnos ezt csak egészséges sejtekkel lehet elérni, csak azok képesek harcolni a betolakodók ellen. Mit remélhetünk, ha a méreganyagok által megsérült sejtjeinkkel vesszük fel a harcot? Hát, nem sokat! Alga
Sokan fogyasztunk különböző, természetes étrend kiegészítőket, vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek jók a szervezetnek, de a megsérült sejtjeink nem tudnak velük mit kezdeni. A sejtjeinket hagyni kell, hogy saját maguktól meggyógyuljanak. Ehhez csak méreganyag-mentes környezettel tudunk hozzájárulni!
Természetgyógyászok hada állítja, hogy, segítség nélkül a méreg nem távozik el! A táplálkozáskutatók figyelme az édesvízi algák felé irányult.
Ezek a több ezer éve, eredeti formában fennmaradó mikro-algák képesek a méreganyag eltávolítására.
Mint a tengerek tisztító rendszerei a tengeri algák, úgy az édesvízi algák az emberek tisztítórendszerei.
Felépítésüknél fogva képesek magukba szívni a méreganyagot, és azzal együtt természetes úton kiürülnek a szervezetből.
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás